Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Nu kan du teckna Mimers hemförsäkring

Vi vill att det ska vara enkelt att skaffa en trygg och förmånlig hemförsäkring. Därför kan du från och med 15 oktober enkelt teckna Mimers hemförsäkring, direkt på Mina sidor.

När du bor hos Mimer måste du ha en hemförsäkring. Det är en viktig trygghet både för dig och för oss, om det skulle hända något. Om olyckan är framme behöver du en försäkring som kan ersätta skador eller saker som blivit förstörda.

Mimers hemförsäkring är en gruppförsäkring i samarbete med LF Bergslagen.

Teckna Mimers hemförsäkring

Du som redan bor hos oss tecknar Mimers hemförsäkring enkelt med några knapptryck, där du hittar ditt kontrakt på Mina sidor. Du väljer själv från och med vilket datum hemförsäkringen ska gälla.

Vill du byta till ett annat försäkringsbolag säger du upp hemförsäkringen på samma ställe, helt utan uppsägningstid.

Mimers hemförsäkring

Nya hyresgäster får automatiskt Mimers hemförsäkring

Alla nytecknade kontrakt från och med 15 oktober får automatiskt Mimers hemförsäkring. Vill du hellre byta till ett annat försäkringsbolag kan du säga upp Mimers hemförsäkring på Mina sidor.

Vad är en Gruppförsäkring?

Mimers hemförsäkring är en gruppförsäkring som vi erbjuder i samarbete med LF Bergslagen. En gruppförsäkring är en försäkring som är speciellt framtagen för en viss grupp. I det här fallet är gruppen Mimers hyresgäster, men det kan även handla om försäkringar i en idrottsförening eller från en fackförening.

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Oscaria Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng