Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Visningshöst – kom och titta på lägenheter i flera av våra områden

Nyproducerat mitt i stan eller nära Mälaren? Dela Livet eller växthuset med dina grannar? Nyrenoverat och ombyggt? Nu har vi visningar av hem där allas drömmar får plats!

Samtliga visningar är öppna, vilket betyder att du inte behöver anmäla dig, det är bara att komma förbi!

Bergatrollet

Visning onsdag 23 oktober klockan 16–17

Pettersbergsgatan 47 B

På en bergsknalle väster om Svartån ligger Pettersberg med sina höga hus och höga tallar. Pettersbergs stadsdelscentrum ligger på gångavstånd och har en välsorterad ICA-butik och en pizzeria.

Utsikten över staden och Mälaren är härlig från de högsta lägenheterna. Mellan höghusen ligger både äldre och nyare låghus inbäddade i grönskan. Småskaligt, ombonat och grönt.

På Pettersbergsgatan 43–51 finns helt nyrenoverade lägenheter från 1 till 3 rum och kök.  Lägenheterna har nytt kök med vita luckor, vitt kakel och bänkskiva i laminat. Badrummet har kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Väggarna är vitmålade och i alla rum ligger linoleum, förutom i vardagsrummet som har ekparkett.

Läs mer, och se filmen om Pettersberg

Stentorpet

Visning fredag 25 oktober klockan 13.30–14.30

Stentorpsgatan 5 A–B

På Stentorpet, även kallat Malmaberg, finns ettor till sexor i låghus med fina innergårdar och mycket grönska. Stentorpet innehåller en blandning av trevåningshus och villor. I området finns också ett trevligt servicehus för familjens äldre medlemmar. Det är promenadavstånd till Skiljebo centrum och på fem minuter cyklar du till Hälla, ett av Västerås större handelsområden.

Lägenheterna på Stentorpsgatan är nyrenoverade med nytt kök med vita luckor, vitt kakel och bänkskiva i laminat. Badrummet har kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Väggarna är vitmålade och i alla rum ligger linoleum, förutom i vardagsrummet som har ekparkett.

Här finns för tillfället lediga lägenheter från 1 till 2 rum och kök.

Lediga lägenheter på Stentorpsgatan

Nordanby äng

Visning lördag 26 oktober klockan 13–15

Fiholmsgatan 7, 9, 15

Nordanby äng är ett relativt nytt bostadsområde som har vuxit fram i närheten av Nordanbys villaområde.

Från Nordanby är det nära till Rocklundas och Apalbys sport- och friluftsområden. När du är i behov av shopping finns Stenby köpcentrum alldeles i närheten. Till Västerås centrum är det bara 2 km, vilket tar ca 10 minuter med såväl cykel som buss.

På Nordanby äng satsar vi stort på grönska och odling. Här finns bland annat en trädgårdsförening bildad för alla boende i området. I den bevarade ruinen står ett stort växthus och utanför finns ett gäng upphöjda växtbäddar. En perfekt plats för dig med trädgårdsintresse.

På Fiholmsgatan har vi just nu lediga lägenheter på tre till fyra rum och kök. Samtliga delvis nyrenoverade.

Nordanby äng

Hulte och vårt co-living Livet

Co-living Livet

Livet är Västerås första co-living. Här delar du som hyresgäst din vardag med andra, i den mån du vill. I varje lägenhet bor sex hyresgäster som alla har varsitt rum med badrum, inglasad balkong och smart förvaring för personliga saker. Du delar gemensamma utrymmen som kök, vardagsrum och gemensam balkong med dina våningsgrannar.

För visning kontaktar du Annsofi Söderholm, 021-39 71 75, annsofi.soderholm@mimer.nu

Livet

Hulte

Huset bredvid Livet heter Hulte. Här har vi byggt 60 toppmoderna lägenheter med närhet till det mesta. I huset hittar du lägenheter från 2 till 4 rum och kök. Alla lägenheter är modernt utrustade, har en öppen planlösning och vidsträckta, inglasade balkonger. I lägenheterna är det genomgående fina materialval och alla lägenheter har tvättmaskin.

För visning kontaktar du Cassandra Lindström, 021-39 72 03, cassandra.lindstrom@mimer.nu

Hulte

Har du frågor?

För frågor kontaktar du Mimers uthyrare:

Co-living Livet
Annsofi Söderholm, 021-39 71 75, annsofi.soderholm@mimer.nu

Hulte, Bergatrollet och Stentorpet
Cassandra Lindström, 021-39 72 03, cassandra.lindstrom@mimer.nu

Nordanby äng
Linda Johansson, 021-39 70 02, linda.johansson@mimer.nu

Område:

Alla områden;